Venus Williams: ,,Nu mă identific cu feminismul, femeile au în acest moment mai multe oportunități decât au avut vreodată.”


Jucătoarea de tenis Venus Williams, câștigătoare a mai multe competiții de grand slam, spune într-un interviu publicat de o celebră revistă de fashion din Statele Unite că nu se identifică cu termenul “feministă”.


Venus, în vârstă de 37 de ani, mai spune în același interviu că în acest moment femeile au mai multe oportunități decât au avut vreodată de-a lungul istoriei. 

,,Nu îmi plac etichetele. Sunt recunoscătoare pentru toate oportunitățile pe care le avem în acest moment, atât în tenis, dar și în multe alte domenii. Am evoluat foarte, foarte mult și acest lucru mă entuziasmează foarte, foarte mult.”, a spus jucătoarea de tenis. 

Ea mai adăugat că, din punctul ei de vedere, discuția despre egalitatea de gen nu există.

,,Nu cred în această discuție, pentru mine există doar dificultăți cu care se confruntă ambele sexe. Da, sigur că sunt conștientă că există și oameni care încearcă să le pună piedici femeilor, dar există și oameni care le încurajează și, din punctul meu de vedere, iar acest lucru echilibrează balanța și elimină negativismul.”, a spus ea.


Venus a mai povestit, în același interviu, și că a trebuit să facă foarte multe sacrificii de-a lungul carierei sale. ,,Am muncit din greu toată viața, iar în acest moment singurul meu scop e să apuc să și apuc să trăiesc un pic.”, a spus ea. 

related posts

Modifică setările cookies