Veste importanta pentru fanii Lara Croft:Tomb Raider. Cum arata actrita care ar putea sa o inlocuiasca pe Angelina Jolie


Desi salveaza deja galaxia in noul film Star Wars, este posibil sa intre si in aventura cu care Lara Croft a facut deliciul fanilor.


Cei de la Warner and MGM planuiesc sa readuca la viata povestile care au transformat-o pe Angelina Jolie intr-o adevarata cautatoare de comori, iar actrita preferata pentru rolul Larei Croft este Daisy Ridley, cunoscuta deja pentru rolul din noul Star Wars, scrie Daily Mail.

Daisy le-a spus celor de la Hollywood Reporter ca  exista discutii in legatura cu rolul Larei Croft si ca asteapta acordul producatorilor, pentru a-si putea asuma personajul.

"Astept ca cineva sa spuna: da, te vreau, hai sa facem asta", a spus actrita in varsta de 23 de ani.


Tanara este ocupata momentan cu filmarile noului Star Wars: Episode VIII, insa admite ca daca va avea ocazia de a juca rolul pe care Angelina l-a avut, nu va sta pe ganduri pentru a-l accepta.

Angelina Jolie a jucat atat in Lara Croft:Tomb Raider in 2001, cat si in Lara Croft: Tomb Raider: The Cradle Of Life din anul 2003, care au inspirat jocul video cu acelasi nume.

  • Veste importanta pentru fanii Lara Croft:Tomb Raider. Cum arata actrita care ar putea sa o inlocuiasca pe Angelina Jolie

related posts

Modifică setările cookies