Veste soc la Hollywood: Scarlett Johansson crede ca Ryan Reynolds a inselat-o cu Blake Lively!


Potrivit tabloidului "National Enquirer", Scarlett Johansson nu suporta sa auda de Blake Lively. Scarlett e convinsa ca fostul ei sot, Ryan Reynolds a inselat-o cu starul din "Gossip Girl" cat inca erau casatoriti.


O sursa care a preferat sa ramana anonima, din anturajul lui Scarlett a povestit pentru "National Enquirer": "Chiar daca nu are nicio dovada concreta, Scarlett e convinsa ca Ryan a inselat-o cu Blake. E foarte suparata. Intr-un fel, Scarlett simte ca Blake i l-a furat pe Ryan, pentru ca odata cu inceputul filmarilor la "Green Lantern", in 2010, casnicia ei cu Ryan a inceput sa scartaie."

Conform aceleasi surse, Scarlett nu suporta sa se uite la imagini cu cuplul format de fostul ei sot si actuala lui sotie si izbucneste in plans ori de cate ori ii vede in tabloide."

Afla ce piese vor face parte din coloana sonora a ultimului film din seria 'Twilight'!

Sursa a mai adaugat: "Scarlett crede ca Blake este o prefacuta si o ahtiata dupa faima. Scarlett o mai considera pe Blake si o versiune de proasta calitate a ei insasi. De cateva ori cele doua au dat auditii pentru aceleasi roluri si Blake a pierdut in fata ei de fiecare data. Nunta lui Ryan cu Blake i-a adus multa suferinta lui Scarlett. E convinsa ca Blake l-a sedus intentionat pe Ryan, chiar daca stia ca era intr-o relatie in acel moment. In plus, faptul ca Ryan s-a insurat din nou intr-un timp atat de scurt e ca o palma peste fata pentru ea. Scarlett e fericita si isi da intalniri, dar a crezut ca el va mai astepta cativa ani pana sa se insoare din nou."

Spune si tu: crezi ca exista vreo urma de adevar in articolul "National Enquirer"? Sa fie Blake de vina pentru divortul lui Ryan de Scarlett?

related posts

Modifică setările cookies