Veste trista pentru fanele serialului Dallas. Larry Hagman, interpretul lui J.R., a murit la varsta de 81 de ani


Actorul Larry Hagman, care a interpretat rolul lui J.R. in serialul Dallas, a murit vineri noapte intr-un spital din Texas, din cauza unui cancer la ficat.


Larry Hagman a dat nastere unuia din cele mai puternice personaje ale cinematografiei americane, petrolistul imoral J.R. Ewing. El a murit intr-un spital din Dallas, din cauza unei complicatii a bolii de care suferea.

Larry Hagman suferea de cancer la ficat si ciroza inca din 1990, dupa decenii de exces cu alcool.

 "Larry se intorsese in dragul sau Dallas, reeditand rolul pe care l-a iubit cel mai mult", a afirmat familia, intr-o declaratie. De altfel familia si prietenii i-au fost alaturi.

"Familia lui Larry si prietenii apropiati l-au insotit in Dallas pentru vacanta de Ziua Recunostintei. Cand a murit, a fost inconjurat de cei dragi", se mai arata in declaratie, familia actorului solicitand discretie.

Partenerii sai din serial, Linda Gray si Patrick Duffy, care au jucat rolurile sotiei sale Sue Ellen si pe cel al fratelui sau Bobby, i-au fost alaturi, noteaza The Sun, citandu-l pe agentul Lindei Gray.

Mama lui Larry Hagman a fost starul de film Mary Martin, care a devenit celebra in 1965, odata cu aparitia in sitcomul I Dream of Jeannie.

Serialul Dallas, care a avut premiera in reteaua CBS in 1978, l-a facut pe Hagman superstar. Serialul a devenit repede unul de mare audienta.

Sursa: stirileprotv.ro

  • Veste trista pentru fanele serialului Dallas. Larry Hagman, interpretul lui J.R., a murit la varsta de 81 de ani
Modifică setările cookies