Vestea emotionanta la care fanii Christinei Aguilera nu se asteptau. Ce anunt a facut artista


Daca logodna pe care a anuntat-o in urma cu cateva zile i-a luat prin surprindere pe toti, de aceasta data Christina Aguilera a facut un anunt cu adevarat neasteptat. Vezi ce schimbari vor avea loc in viata artistei.


Luna februarie va avea cu siguranta o alta insemnatate in inima Christinei Aguilera, de vreme ce doua evenimente extrem de importante pentru ea au avut loc in aceasta perioada.

Dupa ce in urma cu o saptamana, vedeta si-a anuntat logodna cu iubitul ei, Matt Rutler, in urma cu putin timp cantareata a facut un anunt extrem de important pentru viitorul ei, cu care si-a socat fara indoiala fanii.

Christina Aguilera este insarcinata cu cel de-al doilea copil al ei si primul al cuplului pe care il formeaza de aproape trei ani de zile cu producatorul de film, Matthew Rutler. Potrivit Yahoo news, Christina si Mat s-au cunoscut la sfarsitul lui 2010, cand vedeta filma pentru musicalul "Burlesque", iar de atunci sunt de nedespartit.

Avand in vedere perioada frumoasa care urmeaza in viata artistei, aceasta si-a anuntat deja retragerea din show-ul de televiziune, din al carui juriu facea parte, pentru a-si concentra atentia asupra ei si a vietii de familie.

FULLSCREEN
Vestea emotionanta, la care fanii Christinei Aguilera nu se asteptau. Ce anunt a facut artista
  • /

related posts