Vestea la care putini se mai asteptau. JWoww a anuntat ca va deveni mama pentru a doua oara


Vedeta de reality show s-a casatorit cu partenerul ei in urma cu putin timp si a profitat de receptia grandioasa, dar si de prezenta tuturor apropiatilor, pentru a face anuntul: JWoww este insarcinata si urmeaza sa devina mama pentru a doua oara.


Jenni "JWoww" Farley, starul din reality show-ul american "Jersey Shore", s-a casatorit in urma cu putin timp cu partenerul ei, Roger Mathews. Ceremonia a avut loc in statul natal al celor doi, New Jersey, si i-a adus laolalta pe toti cei care au facut parte din emisiunea MTV.

Dincolo de faptul ca JWoww si tatal copilului ei si-au facut juraminte de iubire eterna, ei au anuntat ca urmeaza sa devina parinti pentru a doua oara: "A fost foarte greu sa tinem acest secret pentru noi, dar a fost si cel mai frumos moment al nuntii. Reactia invitatilor cand au auzit a fost geniala. Doar dadaca si managerul nostru stiau, in rest a fost un soc pentru toata lumea", a spus tanara.

Cuplul mai are un copil impreuna, pe micuta Meilani, in varsta de 15 luni. Desi foarte mica, aceasta a fost domnisoara de onoare la nunta parintilor si a infrumusetat ziua speciala a celor doi.

FULLSCREEN
Vestea la care putini se mai asteptau. JWoww a anuntat ca va deveni mama pentru a doua oara
  • /

related posts