Vestea pe care fanele lui Ryan Gosling nu si-au dorit sa o auda. Ce se zovneste despre actor si Eva Mendes


Ryan Gosling este unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood. Desi formeaza de ceva vreme un cuplu stabil cu acrtita Eva Mendes, fanele au incercat sa ignore acest aspect. O veste despre cei doi le-a frant insa inimile tuturor admiratoarelor lui.


Presa internationala mondena a luat foc in urma cu putin timp, dupa ce editorii revistei OK! au dezvaluit in exclusivitate ca surse din anturajul cuplului Ryan Gosling - Eva Mendes au confirmat ca actrita in varsta de 40 de ani ar fi insarcinata in 7 luni cu primul copil al actorului.

Ulterior, publicatii ca People, Us Weekly si Access Hollywood si-au contactat la randul lor sursele, care ar fi confirmat inca o data zvonul: "Eva e pregatita de ceva vreme sa devina mama", ar fi spus prieteni ai actritei. Din fericire pentru milioanele de fane ale actorului de 33 de ani,  nu a aparut insa o declaratie oficiala a reprezentantilor cuplului, care sa elucideze misterul odata pentru totdeauna misterul sarcinii.

Nu ar fi totusi bizar daca acest zvon ar fi adevarat. In definitiv, Eva si Ryan sunt impreuna de aproape 4 ani si in tot acest timp s-au tinut departe de scandaluri mediatice. In plus, in urma cu numai cateva luni, actrita a dat nastere a tot felul de suspiciuni, dupa ce a refuzat sa treaca printr-un aparat de scanat la aeroport.

S-a spus atunci ca s-ar fi apropiat de paznic si i-ar fi soptit ca este insarcinata si ca nu isi doreste ca aceasta veste sa iasa la suprafata si nici sa afecteze copilul cu radiatii. Ulterior, ea a negat ca ar fi facut astfel de marturisiri angajatului.

Este totusi bizar ca in jurul lunilor februarie-martie au avut loc ultimele aparitii ale vedetei si ca nimeni nu a mai stiut nimic de ea pana acum. Matematic vorbind, ipoteza potrivit careia ar fi insarcinata intr-un stadiu atat de avansat nu e atat de exagerata.

Voi ce spuneti? Asteapta Eva copilul lui Ryan Gosling? Ati fi dezamagite daca s-ar confirma zvonurile?

related posts

Modifică setările cookies