Vestea pe care fanele nu au vrut sa o auda! Bradley Cooper, casatorie in secret cu iubita?


Dupa vestea potrivit careia Ryan Gosling va deveni tata, o noua lovitura mondena le va afecta pe milioane de fane din intreaga lume. De data aceasta e vorba despre un altt burlac celebru, Bradley Cooper.


Potrivit publicatiei americane Glamour, unul dintre cei mai sexy barbati ai lumii s-ar fi casatorit in secret cu iubita lui, mai tanara (cu 17 ani) Suki Waterhouse. Dovada? Recent, barbatul a fost vazut purtand o verigheta.

Mai mult decat atat, aproximativ in perioada in care starul nominalizat la Oscar ar fi fost surprins cu inelul pe deget, si iubita lui ar fi inceput sa poarte o bijuterie pe inelar, semn ca relatia lor a trecut la un alt nivel, in secret, departe de obiectivele indiscrete ale paparazzilor.

Deoarece nu exista o confirmare din partea reprezentantilor celor doi, fanele care suspina dupa Bradley si care sunt la curent cu toate noutatile din viata lui sustin ca presa exagereaza si ca nu e vorba de vreo nunta secreta. Actorul doar poarta verigheta raposatului lui tata, spun ele, pe care Bradley l-a iubit foarte mult.

Apare totusi intrebarea: de ce nu a mai fost vazut cu ea pana acum? Si cum de a inceput si Suki sa poarte un inel fix in aceeasi perioada in care Cooper si-a amintit de bijuteria draga familiei lui?

Voi ce spuneti, fetelor? Credeti ca s-a casatorit unul dintre cei mai cunoscuti burlaci din lume in secret? Se potrivesc Bradley si Suki, au sanse sa ramana impreuna sau avem de-a face cu inca o casnicie "solida" a la Hollywood?

related posts

Modifică setările cookies