Vesti bune la Palatul Buckingham: un nou bebelus regal este pe drum! Zara Phillips, verisoara Printului William,  a anuntat ca este insarcinata


Zara Phillips si sotul ei, fostul capitan al nationalei Angliei de rugby, Mike Tindall, asteapta primul lor copil, au anuntat purtatorii de cuvant al Palatului Buckingham in aceasta dimineata.


Palatul a anuntat vestea cea buna printr-un comunicat de presa:

"Domnul si doamna Tindall sunt foarte fericiti sa va anunte ca Zara Tindall asteapta un copil care se va naste anul viitor. Printesa Regala si Capitanul Mark Phillips, domnul si doamna Tindall si membrii ambelor familii sunt incantati de veste. Bebelusul va fi primul copil pentru Mike si Zara si al treilea stranepot pentru Regina".

Zara, nepoata Reginei, este una dintre cele mai apreciate calarete din Marea Britanie. Aceasta a facut parte din echipa de echitatie a Marii Britanii, medaliata cu argint la Olimpiada de anul trecut si nu a lasat sarcina sa o impiedice sa participe sambata la o competitie ecvestra.

Desi insarcinata, Zara a cazut de pe cal cu ocazia competitiei Barbury International Eventing and Show din Marlborough, Wiltshire. Se pare insa ca verisoara lui William este bine dupa micul accident, potrivit Juniper Sport, o ganeite de PR sportiv care o reprezinta.

Zara si Mike Tindall s-au casatorit in iulie 2011, in cadrul unei ceremonii religioase din Edinburgh, la care au participat Regina si numerosi memebrii al casei regale.

Atunci cand copilul lor se va naste, va fi al patrulea stranepot al Reginei, dupa cei doi copii ai fratelui ei, Peter Phillips si bebelusul lui Kate si al lui William.

FULLSCREEN
Vesti bune la Palatul Buckingham: un nou bebelus regal este pe drum! Zara Phillips, verisoara Printului William,  a anuntat ca este insarcinata
  • /

related posts