Vesti pentru fanii cuplului Miley Cyrus-Patrick Schwarzenegger. Ce s-a aflat in urma cu putin timp despre cei doi


Timp de cinci luni, fosta vedeta Disney si fiul starului de filme de actiune au trait o poveste tumultuoasa de iubire. Presa a aflat insa ca Miley Cyrus si Patrick Schwarzenegger nu se mai inteleg la fel de bine ca la inceput.


Potrivit publicatiilor mondene internationale, Miley si Patrick au luat o pauza de la relatie si au decis ca, cel putin pentru o vreme, sa nu se mai intalneasca. 

Multi spun chiar ca intre cei doi tineri totul s-a terminat. Nu exista insa o confirmare oficiala a despartirii, ceea ce inseamna ca deocamdata fosta vedeta Disney si iubitul ei au decis pur si simplu sa se evite pentru o vreme, pana cand reuseste fiecare dintre ei sa-si clarifice sentimentele si sa ia o decizie in privinta relatiei.

"Vinovata" de aceasta ruptura temporara dintre cei doi ar fi escapada lui Patrick din urma cu numai cateva saptamani, cand a profitat de ceea ce studentii americani numesc Spring Break si a petrecut alaturi de amici cateva zile nebune la plaja, fara Miley.

Schwarzenegger a fost surprins atunci de paparazzi in ipostaze tandre alaturi de o bruneta atragatoare, pe care el a numit-o o simpla amica si care mai fusese vazuta in anturajul lui, inclusiv impreuna cu Cyrus.

Se pare insa ca explicatiile date si declaratiile potriivt carora nu ar face nimic ca sa o raneasca pe Miley nu au cantarit prea mult, iar fosta vedeta Disney a cerut un "time-out" de la relatie, pentru a vedea in ce masura a afectat-o escapada iubitului si daca tine cu adevarat la el.

Ramane de vazut daca cei doi se vor impaca sau vor decide sa se desparta definitiv. Pana atunci insa, spune-ne ce crezi tu despre ce se intampla in viata personala a lui Miley Cyrus. Mai arre Patrick vreo sansa sa o recucereasca?

related posts

Modifică setările cookies