Vesti proaste pentru Sofia Vergara, la 2 luni dupa nunta cu Joe Manganiello. Prin ce trece actrita din "Modern Family"


Moment neplacut pentru Sofia Vergara la 2 luni dupa cel mai fericit eveniment din viata ei. Actrita se afla in plin proces din cauza unor probleme de imagine.


Desi primele luni de mariaj ar trebui sa fie cele mai frumoase si lipsite de griji pentru orice femeie, linistea Sofiei Vergara a fost perturbata de o companie care i-a folosit imaginea pentru a-si promova serviciile. Intrucat nu le-a dat acordul sa procedeze astfel, actrita i-a dat in judecata.

Desi vedeta "Modern Family" a folosit aparatul Venus Legacy de la "Venus Concept" in urma cu cativa ani si a facut chiar o poza in cabinetele lor, ea nu a cazut la vreo intelegere cu reprezentantii pentru ca imaginile de atunci sa fie folosite in scopuri de promovare.

Compania nu a tinut cont de acest aspect legal, iar acum are de suferit. Sofia Vergara a descoperit metoda de promovare la care au apelat cei de la "Venus Concept" si i-a dat in judecata pentru suma de 15 milioane de dolari, pe care spera sa ii capete in urma proceselor pe care le duc avocatii ei.

Sofia Vergara este imaginea "CoverGirl" si "Head & Shoulders" si spune ca nu isi doreste sa promoveze alte produse sau servicii in care nu crede cu adevarat. Ea nu este o adepta a serviciilor "Venus Concept" si spune ca nu vrea sa isi induca admiratorii in eroare permitandu-le celor de la firma de frumusete sa se foloseasca in continuare de chipul ei.

FULLSCREEN
Vesti proaste pentru Sofia Vergara, la 2 luni dupa nunta cu Joe Manganiello. Prin ce trece actrita din "Modern Family"
  • /

related posts

Modifică setările cookies