Vezi daca ai castigat noua gama Pantene Aqua Light pentru volum!


Vrei sa ai un par puternic si sanatos, demn de o adevarata Bond-girl? Olga Kurylenko, noua ambasadoare Pantene, iti dezvaluie secretul parului cu 100% volum si cu 0% efect de ingreunare. Perfecte.ro ti-a pus la bataie 8 seturi Pantene Pro-V Aqua Light.


Pantene Pro-V a lansat noua gama Aqua Light cu o formula delicata pentru a-i oferi parului tau toata ingrijirea de care are nevoie, fara a avea efect de ingreunare.

Ingredientele cuprinse in noua formula Pantene Pro-V Aqua Light sunt puternic solubile in apa, asigurand o clatire usoara si eficienta. In plus, structura lor permite o distributie mai buna pe suprafata firului de par,  asigurand ingrijirea de care parul are nevoie. Astfel, tie nu-ti ramane decat sa alegi coafura preferata si sa te bucuri de un par cu volum si usor de aranjat.

Noua gama Pantene Pro-V Aqua Light contine si un spray bifazic hranitor care nu ingreuneaza firul de par si care il reimprospateaza intre spalari. Cum se foloseste? Agita-l si pulverizeaza! Parul va fi hidratat, usor de descurcat si gata pentru a fi coafat.

Castigatoarele celor 8 seturi Pantene Pro-V Aqua Light sunt:

4-11 februarie: Rachici Bianca Angela si Totezan Andra
12- 18 februarie: Lungu Elena Miruna si Obogeanu Ana Maria
19 - 26 februarie: Ungureanu  Otilia si  Adriana Tudor
26 februarie - 4 martie: Grigoras Suzana si  Badachi Luminita

related posts