Viata de fotbalist dependent de adrenalina-Jamie O'Hara, scene fierbinti in valuri alaturi de iubita lui


Fostul fotbalist de la Tottenham traieste intens. A fost implicat intr-un divort urat si in tot felul de escapade amoroase care au facut deliciul presei de scandal din Marea Britanie. De data aceasta, a fost atractia principalala plaja in Ibiza, unde a aparut cu ultima lui cucerire. 


La inceputul anului s-a despartit cu surle si trambite de  Bianca Gascoine, iar acum pare sa fi uitat cu desavarsire de fostele iubiri. Jamie O'Hara s-a afisat cu noua iubita pe o plaja din Ibiza si toti ochii au fost atintiti asupra lor. 

Cei doi s-au sarutat si s-au mangaiat tot timpul. Apoi, au intrat in apa sa se racoareasca, dar nu s-au putut tine departe unul de celalalt. 

Femeia care pare sa-l fi cucerit pe aventurosul fotbalist este model de lenjerie intima. Tanara in varsta de 25 de ani obisnuieste sa intoarca multe capete atunci cand apare, asa ca n-a facut exceptie nici de data aceasta. Intr-un costum de baie nude, cu sireturi, Elizabeth-Jayne Tierney si-a afisat silueta impecabila. Jamie O'Hara a divortat de sotia lui, dupa ce femeia a aflat ca fusese inselata cu mai multe femei, chiar la putina vreme dupa ce s-au casatorit. 

FULLSCREEN
Viata de fotbalist dependent de adrenalina-Jamie O'Hara, scene fierbinti in valuri alaturi de iubita lui
  • /

related posts