Viata fabuloasa a Mirandei Kerr. Ce imagini provocatoare a postat de la o sedinta foto


Milioane de tinere si-ar dori jobul Mirandei Kerr. In loc de o zi banala la birou, sa fii machiata de o echipa de profesionisti, imbracata in hainele brandurilor renumite si apoi pozata de cei mai tari fotografi in locuri exotice pare un vis devenit realitate.


Miranda Kerr nu duce lipsa de contracte de publicitate. Zilele astea, modelul australian in varsta de 31 de ani se afla intr-un loc exotic pentru o noua campanie publicitara.

Tanara mamica le-a aratat fanilor sai de pe Instagram cum arata o zi obisnuita din viata sa. Imbracata intr-un body ultra sexy si cu un colier auriu la gat, Miranda asteapta cu rabdare in fata oglinzii sa sa fie coafata de un specialist.

 

 Modelul le-a aratat fanilor si rezultatul final si concluzia este ca...nu are niciun defect!

Miranda nu s-a multumit sa le arate admiratorilor doar chipul sau. Vedeta si-a facut un seflie cu posteriorul, laudandu-se cu jeansii sai rupti.

Apoi, cireasa de pe tort a fost fotografia in care apare topless in valurile oceanului.

Desi a trecut ceva vreme de la despartirea de Orlando Bloom, Miranda nu s-a grabit sa se afiseze in compania altui barbat. Se zoneste totusi ca ar fi cuplata cu unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Australia.

related posts

Modifică setările cookies