"Viata ne ofera o realitate pe care este greu sa o acceptam". Cine este vedeta care a suferit un avort cu doar cateva luni inainte sa nasca


Elisabetta Canalis ar fi trebuit sa aduca pe lume primul copil in toamna, insa modelul italian a trecut printr-un moment cumplit din cauza avortului pe care l-a suferit.


Prezentatoarea de 35 de ani a postat un mesaj pe contul de WhoSay in care a marturisit ca a pierdut copilul si ca se ofera sa le ajute pe femeile care trec prin aceeasi "suferinta".

 

Elisabetta ar fi trebuit sa nasca in toamna primul copil al sau si al iubitului sau, Brian Perri. 

 

"Din pacate, viata ne ofera o realitate pe care nu o asteptam si pe care este greu sa o acceptam, chiar daca ne gandim ca suntem suficient de puternici si pregatiti. Nu esti vreodata pregatit sa ti se spuna ca inima nu-i mai bate si ca asta s-a intamplat de ceva vreme", a scris vedeta. 

"Vreau sa le spun tuturor femeilor care au trecut prin aceste momente cumplite sa fie puternice pentru ca viata merge inainte si nu este vina nimanui, iar natura actioneaza intr-un fel pe care nu-l intelegem", a continuat aceasta. 

 

Elisabetta Canalis a marturisit ca este "norocoasa" ca il are alaturi de iubitul sau, cel care o ajuta sa depaseasca aceasta perioada dificila. "Stiu ca sunt norocoasa deoarece am o persoana speciala langa mine. Viitorul este plin de surprize si bucurii, iar noi avem multe sperate in care credem", a spus modelul. 

 

Elisabetta  Canalis si Brian Perri formeaza un cuplu de la sfarsitul anului 2013, dupa despartirea italiencei de starul Steve-O.


related posts

Modifică setările cookies