Victoria Beckham ar fi însărcinată cu cel de-al cincilea copil


Se pare că Victoria și David Beckham, care sunt deja părinții a patru copii, își vor extinde în curând familia. 


Conform publicației closerweekly.com, cuplul este ”peste măsură de încântat” și abia așteaptă venirea pe lume a noului membru, preconizată pentru luna martie a anului viitor.

”De curând, aceștia și-au invitat prietenii la o petrecere și au susținut un toast”, a dezvăluit un apropiat al soților Beckham pentru cel mai recent număr al revistei OK!, dezvăluind că toți ar fi primit un pahar de șampanie, mai puțin Victoria. ”În acel moment, David, cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: cei doi așteaptă bebelușul cu numărul cinci”.

”Ce doi sunt peste măsură de încântați. Amândoi se simt binecuvântați”, a adăugat sursa, spunând că în cercul de prieteni al soților Beckham circulă deja zvonul că ar fi vorba de o fetiță.

Vestea vine după ce, recent, presa internațională a scris despre problemele soților Beckham în căsnicie și despre un posibil divorț. ”De câte ori au probleme, mai fac un copil. Este o metodă probată de ei de-a lungul anilor. David o adoră pe Victoria când este însărcinată, iar ea apreciază cât de atent și grijuliu este el”, a spus aceeași sursă, citată de revista OK!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Deși David (43 de ani) și Victoria (44 de ani) ar fi încântați de veste, cei patru copii ai lor - Brooklyn (19 ani), Romeo (16 ani), Cruz (13 ani) și fetița Harper (7 ani) - sunt un pic zdruncinați de perspectiva de a avea un nou frățior. ”Brooklyn a fost șocat când a aflat că va mai avea un frate. Romeo și Cruz sunt încântați, iar mica Harper părea ușor confuză”, a încheiat apropiatul familiei Beckham.

FULLSCREEN
Victoria Beckham ar fi însărcinată cu cel de-al cincilea copil
  • /


related posts