Victoria Beckham, asa cum n-ai s-o mai vezi prea curand: zambind si facand fete amuzante pentru micuta Harper


E cunoscuta pentru "boticul" serios pe care il face atunci cand e fotografiata, dar, se pare ca atunci cand nu stie ca e suprinsa de paparazzi, fosta Spice Girl are o fata suprinzator de...expresiva!


Victoria si micuta Harper, care implineste 2 ani luna viitoare, i-au facut galerie fratiorului ei mai mare, Brooklyn (14 ani), care a participat in weekend la un meci de fotbal.

Designerul vestimentar, cunoscut pentru fata impasibila si serioasa pe care o abordeaza ori de cate ori participa la evenimente, a lasat deoparte "masca" sociala si s-a transformat intr-o mamica topita dupa fetita ei.

Victoria, in varsta de 39 de ani, a fost suprinsa de paparazzi nu doar zambindu-i si facandu-i fete-fete lui Harper, ci chiar cantandu-i niste melodii.

VEZI AICI IMAGINI CU VICTORIA ZAMBDINDU-I SI JUCANDU-SE CU HARPER!

Victoria nu este singura pe care relatia cu Harper o metamorfozeaza intr-un parinte fericit. Si David Beckham a vorbit recent intr-un interviu despre cum fiica lui ii schimba perspectiva asupra vietii: "Sa ai o fiica e o poveste total diferita. Nu spun ca imi iubesc fetita mai mult, dar baietii sunt mai independenti."

Intrebat ce parere are despre faptul ca Harper o sa-si dea intalniri cu baieti in viitorul, David a glumit, adoptand o ipostaza super-protectiva: "In niciun caz. N-o s-o las sa iasa. O sa fie ca Rapunzel - inchisa intr-un turn".

related posts