Victoria Silvstedt, extrem de sexy pe plajă. Modelul și-a etalat formele în cel mai decoltat costum de baie


Clipe de maximă relaxare pentru fotomodelul Victoria Silvstedt! Aceasta și-a făcut apariția recent pe o insula din Caraibe, defilând pe plajă ca pe catwalk într-un costum de baie strălucitor care i-a pus formele în valoare.


Modelul, în vârstă de 47 de ani, arată extrem de bine și nu ratează niciodată ocazia de a-și afișa trupul perfect. Cei prezenți la plajă s-au putut delecta cu apariția de senzație a Victoriei, iar paparazzii n-au ratat nici ei ocazia de a o surprinde pe vedetă în câteva cadre de colecție.

Victoria a purtat un costum de baie alb cu paiete aurii, iar accesorizarea a fost și ea în tandem cu atmosfera estivală, o brătară și un ceas auriu ce au rimat perfect cu apariția ei solară. 

Victoria a colaborat de-a lungul anilor cu prestigioase case de modă precum Chanel, Dior și Valentino.

În ciuda aspectului ei femecător, modelul a dezvăluit că există și o latură mai puțin frumoasă a carierei sale, relatează ea într-un interviu acordat recent publicației Female First.

Am început de foarte tânără cariera mea în modelling. Pe vremea aceea eram, mai exact, la Paris și aveam doar 18 ani. Ceea ce nu-mi amintesc cu plăcere e că mă înfometam ca să intru în haine. Silueta mea nu era tocmai una perfectă. Apoi, ușor, ușor m-am adaptat. Am trecut prin experiențe uimitoare și am defilat și pentru case de modă precum Valentino și Chanel”.

În prezent, modelul suedez are o relație cu omul de afaceri Maurice Dabbah. Ce doi sunt împreună din 2011.

Vezi și:

Wine Trips România S2E11 | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai

related posts

Modifică setările cookies