VIDEO O jurnalistă din Argentina a fost jefuită în direct la Mondialul de Fotbal din Qatar: ‘Cineva mi-a luat portofelul’


Jurnalista argentiniană Dominique Metzger, angajată a postului TV Todo Noticias, a fost jefuită în timpul unei transmisiuni live de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Ea a cerut autorităților să-l găsească pe făptaș, însă a primit un răspuns total neașteptat.


Dominique Metzger relata din Qatar cu puțin timpo înainte de deschiderea oficială a Mondialului de Fotbal. Jurnalista argentiniană se afla în direct cu studioul televiziunii sale, în mijlocul suporterilor țării gazdă. Oamenii dansau frenetic, fericiți că naționala lor va deschide balul împotriva selecționatei Ecuadorului.

În acele momente confuze, jurnalista a rămas fără portofel și o serie de bunuri personale.

Aveam asupra mea o geantă mică, cu toate lucrurile necesare – portofel, cheile camerei de hotel, câteva șervețele. Dansam cu mulțimea și sunt sigură că, la un moment dat, cineva a deschis fermoarul genții și mi-a luat portofelul”, a spus Dominique Metzger într-o intervenție la Todo Noticias.

 

Ignorată de poliție, la început. Cum au răspuns autoritățile

Nu am realizat pe moment, știi cum e când ești în direct, cu muzică și mulțimi de oameni în jurul tău. Eram concentrată pe ceea vorbeați voi cu mine”, a mai spus jurnalista.

Ea a rămas fără bani, acte personale și chei și a cerut autorităților din Qatar să ia măsuri pentru recuperarea bunurilor personale. Inițial, polițiștii au încercat să scape de ea, spunându-i că portofelul ei „va apărea până la urmă”.

Jurnalista a fost sfătuită să depună o plângere la o secție de poliție unde sunt și femei polițist. Aici a avut mai mult succes, iar replica pe care a primit-o a lăsat-o fără cuvinte.

Ce vrei să facă justiția cu ei când îi vom găsi? Vrei să ajungă la închisoare pentru 5 ani, vrei să fie deportați?”, ar fi întrebat polițista, care i-a oferit posibilitatea de a decide soarta hoțului/hoților, scrie Daily Mail.

Dominique Metzger a explicat că nu dorește decât să-și recupereze portofelul, nu să stabilească o pedeapsă pentru vinovați.

Înainte de Cupa Mondială din Qatar, organizatorii au amplasat zeci de mii de camere de luat vederi, pentru securitatea participanților.

Fotografii: YouTube

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies