VIDEO: Weekend de OSCAR la PRO TV. Ce premiere poti urmari


Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de Ceremonia de decernare a premiilor Oscar, PRO TV transmite, in acest weekend, in premiera, trei filme de Oscar. Vineri, sambata si duminica, PRO TV sarbatoreste Premiile Oscar alaturi de telespectatori.


Vineri, 2 martie, imediat dupa show-ul „Romanii au talent“, puteti urmari, in premiera, filmul „Lincoln“, regizat de Steven Spielberg. Daniel Day-Lewis a castigat un Oscar pentru „Cel mai bun actor“, iar rolul jucat de el este cu siguranta unul dintre cele mai complexe. PRO TV transmite filmul la ora 23:30.

Sambata seara gravitam in spatiu, in jurul Sandrei Bullock si al lui George Clooney. PRO TV aduce filmul „GRAVITY: Misiune in spatiu“, de la ora 22:15. Filmul a primit sapte premii Oscar dintre care amintim, „Cea mai buna imagine“, „Cel mai bun regizor Alfonso Cuaron“, dar si „Cele mai bune efecte vizuale“. 

Duminica ne dam intalnire pe „Podul Spionilor“ cu Tom Hanks. Filmul va fi difuzat de la ora 22:00. In regia lui Steven Spielberg, filmul „Podul Spionilor“ i-a adus lui Mark Rylan un Oscar pentru „Cel mai bun actor in rol secundar“. 

Fii cu ochii pe PRO TV, weekendul acesta! :)

related posts

Modifică setările cookies