Vin Diesel a primit cea mai frumoasa veste din partea iubitei. Ce i-a spus aceasta


Vin Diesel (pe numele sau real Mark Sinclair) are multe motive sa fie fericit. Actorul a primit o veste extrem de buna din partea sotiei lui.


Vin Diesel face parte din grupul vedetelor care, desi au cu ce sa se mandreasca la capitolul familie, duc o existenta discreta si prefera sa-i tina pe cei dragi departe de flash-urile paparazzilor.

In urma cu putin timp insa, actorul a trecut peste reticenta de a-si expune familia in fata presei si le-a comunicat admiratorilor o veste nemaipomenita. Vin si superba lui iubita, Paloma Jimenez, isi vor mari familia cu inca un memebru, intrucat femeia este din nou insarcinata.

Citeste si: Imaginea care a emotionat milioane de fani. Cum a fost fotografiat Vin Diesel, unul dintre cei mai duri actori de la Hollywood

Cuplul mai are doi copii impreuna, Hania Riley si Vincent, care sunt incantati sa mai aiba un fratior sau o surioara. Desi a fost mereu foarte discreta in privinta celor mai dragi fiinte din viata lui, Vin a vorbit despre rolul esential pe care l-a jucat Paul Walker in a-l face sa inteleaga ce inseamna cu adevarat sa fie tata.

"Se  mandrea nespus cu faptul ca sotia si copiii mei ii spuneau unghiul Pablo. El m-a ajutat sa fac tranzitia dintre viata de burlac si cea de tata. Era un membru minunat al familiei noastre si ne oferea tuturor o perspectiva optimista asupra vietii", a spus Diesel.

related posts

Modifică setările cookies