Vin Diesel are o familie perfecta! Cum arata superba iubita si copiii actorului


Vin Diesel (pe numele sau real Mark Sinclair) are multe motive sa fie fericit. Actorul a primit ieri o stea pe Hollywood Walk of Fame si a sarbatorit evenimentul alaturi de familia sa perfecta.


Vin Diesel face parte dintre vedetele care, desi au cu ce sa se mandreasca la capitolul familie, duc o existenta discreta si prefera sa-i tina pe cei dragi departe de flash-urile paparazzilor.

Luni, insa, actorul a trecut peste reticenta de a-si expune familia in public si i-a rugat sa-l insoteasca la unul dintre cele mai importante evenimente din viata lui profesionala.

La evenimentul care a marcat numirea unei stele de pe Aleea Celebritatilor din Hollywood cu numele lui, Vin a venit insotit de superba lui iubita Paloma Jimenez si de cei doi copii ai lor, Hania Riley si Vincent.

Daca actorul a purtat un costum bleumarin inchis, iar frumoasa Paloma o rochie simpla, neagra, pe care a accesorizat-o cu o centura lata, aurie si un bolero negru, cei doi micuti au fost imbracati in alb si au atras toate privirile cu zulufii si zambetele lor adorabile.

Ce parere ai despre familia actorului? Are sau nu Vin Diesel una dintre cele mai frumoase familii de la Hollywood?

related posts

Modifică setările cookies