Violenta, adevarata cauza a despartirii dintre Gabi Cristea si Marcel Toader? Ce spunea prezentatoarea intr-un interviu din urma cu cateva luni


Cu toate ca cele mai multe dintre ziarele autohtone scriu despre despartirea dintre fosta prezentatoare TV si sotul ei, Marcel Toader, nu exista inca o certitudine a rupturii relatiei lor. Ceea ce exista insa sunt declaratiile facute de vedeta in urma cu putin timp, acestea oferind o posibila explicatie a despartirii.


Intr-un interviu acordat reporterilor Ring, Gabriela marturisea eventualele motivele care ar putea duce la destramarea unei relatii, motive care ar putea sta si la baza propriei despartiri de Marcel.

"Lucrurile au luat o intorsatura... multe certuri, multe divorturi! Ori faci alegerea nepotrivita, ori e vorba despre lipsa de rabdare. Nu mai avem rabdare cu cei de langa noi. Eu am pornit la drum in ideea sa impartim lucrurile. De asemenea, sustinerea morala este foarte importanta intr-o relatie", a declarat Cristea.

In plus, ea explicat tot atunci ce nu i-ar ierta niciodata persoanei iubite: "Nu cred ca exista ceva care sa nu-i ierti omului pe care il iubesti. Dar cel mai important e sa nu ajungi la momentul in care trebuie sa ierti. Cand iei decizii, o faci individual, dar trebuie sa te gandesti si la omul pe care-l iubesti. Nu sunt de acord cu bataia, cu oamenii violenti. Nimeni nu are drept de viata si de moarte asupra cuiva", a spus Gabi recent.

Bineinteles, la citirea declaratiilor, multi au speculat ca intre ea si Toader ar fi aparut astfel de probleme, cu atat mai mult cu cat acesta nu ar fi la prima abatere, el fiind acuzat de fosta partenera, Ana Maria Ferentz, de comportament violent.

Nu doar bataile ar fi putut sta la baza despartirii insa: despre Marcel s-a scris recent ca i-ar fi fost infidel Gabrielei. In plus, exista si teoria conform careia copiii ar fi cauzat dispute in cuplu, intrucat in timp ce fosta prezentatoare isi dorea sa devina mama, partenerul ei nu si-ar fi manifestat incantarea legata de acest subiect, acesta fiind un motiv suficient de despartire. 

Tu ce parere ai? Exista posibilitatea ca violenta sa fi fost cauza posibilei despartiri dintre Gabi Cristea si partenerul ei?

related posts

Modifică setările cookies