Vladimir Drăghia și Alice au deja probleme în cuplu? "M-a certat Alice. Trebuie să știi să te impui încă de la începutul căsniciei"


Vladimir Drăghia își ține la curent fanii de pe rețelele de socializare cu tot ce se întâmplă în relația dintre el și Alice. Cei doi se află în luna de miere în Maroc și actorul a dezvăluit că a fost certat de proaspăta lui soție.


Vladimir Drăghia a postat pe Instagram o nouă fotografie din luna de miere pe care o petrece în Maroc. Actorul a făcut haz de necaz și le-a povestit celor 295.000 de persoane cu ce probleme se confruntă în relație: “M-a certat Alice că am pus poză asta la Stories, că e mișto, că cică dacă știa că n-o s-o folosesc și aici, nu se chinuia s-o editeze. Ei, uite c-am postat-o și aici, dar doar pentru că așa vreau eu, clar!? Trebuie să știi să te impui încă de la începutul căsniciei”.
Vladimir și Alice câștigă tot mai mulți fani în mediul virtual, iar complimentele la adresa lor sunt la ordinea zilei: “Felicitări pentru tot!! Sunteți frumoși tu și cu soția ta”, “Alice e magnifică ! Pentru mine sunteți perfecți că și cuplu”, “aveţi ceva special împreună”, “Sunteți suuper dulci”.


 

Mocofana

A post shared by Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia) on


Această nu este prima dată când actorul le povestește cu umor cum Alice, proaspăta lui soție, reușește să obțînă ceea ce vrea. Cu puțîn timp în urmă, Vladimir a mărturisit cum l-a convins soția lui să poarte verighetă: “Eram sigur că nu voi purta verighetă, cā e doar o formalitate pentru cununia religioasă, dar a fost suficient să îmi spună o dată că i se pare că sunt sexy cu ea pe deget, și uite-mă, câteva zile mai târziu, purtând verighetă "Insieme". Cam așa funcționează bărbații”.

Vladimir Drăghia și Alice s-au căsătorit pe 21 iulie și au împreună o fetiță în vârstă de un an.

related posts

Modifică setările cookies