“Vreau sa fiu urmatorul Thor!”. Idolul adolescentelor din toata lumea s-a facut de ras cu un filmulet care a ajuns pe internet


Are zeci de mii de fani in toata lumea, o iubita celebra si o cariera de succes. Chiar si asa sportul ocupa un loc important in viata lui, iar corpul lui perfect nu face decat sa confirme acest lucru. Vezi cum arata artistul atunci cand nu se afla pe scena, ci in sala de fitness.


La numai 19 ani, Harry Styles se bucura de celebritate si de mii de fani, care abia asteapta sa se fotografieze alaturi de el in timpul concertelor sau evenimentelor private. Totusi, pentru a se mentine in forma pe care o cere meseria lui, celebrul cantaret depune efort maxim in sala de forta.

Tanarul a fost filmat de curand in timpul exercitiilor fizice pe care le executa in fiecare zi, fara exceptie, in sala de fitness impreuna cu antrenorul lui personal si alaturi de colegii lui de trupa.

Membrul formatiei One Direction, care s-a cuplat de curand cu faimoasa Kendall Jenner, sora mai mica a lui Kim Kardashian isi incepe si isi incheie ziua cu cate o ora de sport. Acesta se trezeste in fiecare dimineata la ora 5 si practica yoga, dupa care isi continua firesc ziua, cu activitati obisnuite precum repetitii, concerte, emisiuni sau intalniri personale.

In jur de 12 noaptea cantaretul revine in sala de fitness, unde isi incepe antrenamentul de fitness ce dureaza aproximativ o ora, dupa care se bucura de odihna. “Ma antrenez sa fiu urmatorul Thor!”, glumeste Harry, care acorda o mare importanta sportului fara de care el ca artist nu ar face fata pe o scena, unde trebuie sa sustina un show de cateva ore.

related posts

Modifică setările cookies