Vrei sa ai succes garantat pe toate planurile? Castiga un curs de dezvoltare personala in cadrul Universul DallesGO


Au inceput inscrierile la cea de-a cincea editie a cursurilor Universul DallesGO, cea mai atractiva platforma de cursuri after work din domeniul industriilor creative.


Incepand din noiembrie, persoanele interesate sa-si transforme pasiunile in hobby-uri si cele care vor sa isi accelereze formarea profesionala descopera la Universul DallesGO o comunitate dinamica de young professionals ce incurajeaza dezvoltarea profesionala si personala si rezerva oportunitati de networking si de promovare a talentelor.

Cursul de Dezvoltare Personala sustinut de Mihai Popa-Radu, Coach-ul Anului in 2008 si 2010, este adresat celor care cauta repere de orientare si resurse motivationale, oferindu-le notiuni-cheie despre personal branding, prin abordarea unor teme importante cum ar fi: Ce este succesul? Care sunt ingredientele fericirii? Cum pot comunica lumii cine sunt si ce vreau?

Cursul se adreseaza tuturor celor care sunt preocupati de dezvoltarea personalitatii lor si de brandingul personal, dezvoltarea personala fiind descrisa ca antrenament pentru succes.

Mihai Popa-Radu ii invita pe cursanti intr-o calatorie de descoperire a ceea ce ii face cu adevarat fericiti. Cursul va aborda teme importante cum ar fi: De ce apare stresul si cum il putem gestiona? Cum ne putem descatusa adevaratul Potential? si Cum ne putem transforma temerile din obstacole in resurse pentru propriul progres?

Citeste regulamentul aici.

Perfecte.ro te trimite la un curs de dezvoltare personala. Te poti inscrie folosind formularul de concurs de mai jos.

 

Castigatoarea concursului este: Andreea Iliescu

related posts

Modifică setările cookies