Walter Zenga e socru-mare. Cine e Elvira, prima sa soție


Căsătorit din 2005 cu românca Raluca, italianul Walter Zenga e însă la a treia căsnicie din tumultuoasa sa viață amoroasă. 


La finalul săptămânii, fostul mare portar a trăit clipe speciale alături de prima soție, Elvira, cei doi bucurându-se împreună la nunta fiului lor, Jacopo Zenga (32 de ani).

În vârstă de 59 de ani, Zenga are cinci copii cu trei femei, Jacopo fiind primul care s-a așezat la casa lui. Evenimentul a avut loc la Palermo, ocazie cu care Walter și-a revăzut prima mare iubire, Elvira Carfagna. Mama lui Jacopo l-a cucerit pe „Omul-Păianjen” la începutul anilor ՚80, atunci când Zenga era la începutul carierei de fotbalist.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvira Carfagna (@carfagnaelvira) on

Împrumutat de Inter Milano la micuța echipă Sambenedettese, Walter Zenga a pus ochii pe una dintre cele mai frumoase femei din Italia la acea vreme. Elvira Carfagna a câștigat titlul de Miss în regiunea Marche, iar în 1981 a concurat pentru coroana de Miss Italia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvira Carfagna (@carfagnaelvira) on

 

Într-un recent interviu, Elvira a făcut dezvăluiri despre relația sa cu Walter Zenga, un fotbalist care era idolatrizat atunci de multe femei. „Ne-am căsătorit în 1982. Am trăit scene de film cu el. Odată eram în centrul orașului, iar o femeie a venit să-i pupe picioarele. O alta i-a sărutat roțile de la mașină. Ceva incredibil, eu n-aș fi făcut așa ceva pentru nimeni”, a declarat prima soție a lui Zenga.

După ce s-a născut Jacopo, în 1986, povestea de dragoste dintre Walter și Elvira s-a stins treptat, iar divorțul a fost inevitabil. Evident, în condițiile în care Zenga e implicat acum într-o frumoasă căsnicie cu românca Raluca, Elvira Carfagna și Walter Zenga nu mai au ce să împartă în afara fiului lor. „Ne-am certat. Pe de altă parte, de ce ar trebui să mai vorbim unul cu altul? Băiatul nostru are deja 30 de ani, l-am crescut singură, măcar să țină ei legătura. Despre mine, epoca mea s-a încheiat”, a mărturisit Elvira în 2017.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official) on

În afara lui Jacopo (fotbalist în divizia a patra italiană), Walter Zenga mai are doi băieți cu a doua soție, Roberta Termali, și încă doi copii cu Raluca, un băiat și o fată. Toți au fost prezenți la nunta lui Jacopo, ocazie folosită de Zenga pentru a face o fotografie unică, poate irepetabilă în viitor. Cu Andrea, unul dintre băieții săi din al doilea mariaj, Walter Zenga are o relație extrem de rece, cei doi revăzându-se acum după 12 ani.

Foto Instagram

related posts

Modifică setările cookies