WhatsApp a introdus o nouă funcție: avatare 3D personalizate


La doar câteva luni după ce Mark Zuckerberg a introdus avatarele 3D pe Instagram, Facebook și Messenger, această funcție devine activă și pe WhatsApp.

Tag-uri: #whatsapp #Avatar

Potrivit celor spuse de CEO-ul Meta, avatarele 3D personalizate pot fi folosite începând cu data de 07 decembrie 2022 și pe WhatsApp. „Aducem avatare pe WhatsApp! Acum îți poți folosi avatarul ca sticker în chat. Mai multe stiluri vor veni în curând în toate aplicațiile noastre”, a spus Mark Zuckerberg.

„Avatarul tău este o versiune digitală a ta care poate fi creată din miliarde de combinații de diverse stiluri de păr, trăsături faciale și ținute. Trimiterea unui avatar este o modalitate rapidă și distractivă de a împărtăși sentimentele cu prietenii și familia. Poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a te reprezenta fără a folosi fotografia ta reală, astfel încât să fie mai privată. Pentru mulți oameni, aceasta va fi prima dată când creăm un avatar și vom continua să oferim îmbunătățiri de stil, inclusiv luminozitate, umbrire, texturi de păr și multe altele, care vor face avatarele și mai bune în timp”, a spus un reprezentant al WhatsApp, potrivit celor de la The Mirror.

Cei de la WhatsApp au mai precizat că avatarul 3D personalizat poate fi creat direct din aplicație, începând cu data de 07 decembrie 2022.

Vezi și: Pericolul ascuns din apa potabilă

related posts

Modifică setările cookies