Will Turner din "Piratii din Caraibe" s-a vopsit blond. Cum arata la 40 de ani actorul care joaca celebrul personaj


Avea 26 de ani cand a primit rolul lui Will Turner si s-a transformat in star international cu acte in regula. Acum, Orlando Bloom e complet transformat.


La 40 de ani, actorul britanic Orlando Bloom a apelat la o schimbare de look radicala si si-a vopsit parul blond. Greu de recunoscut cu acest aspect fizic, starul si-a contrariat fanii.

Cu toate ca a mai fost blond in trecut, cand a jucat rolul lui Legolas in "Stapanul Inelelor", starul nu a mai facut nicio miscare la fel de indrazneata in ceea ce priveste aspectul lui fizic de la lansarea in showbiz si pana in prezent.

Orlando a dezvaluit daca a apelat la aceasta transformare pentru un nou proiect cinematografic, insa gurile rele speculeaza ca pur si simplu a simtit nevoia de o schimbare. Debutul noului look vine la numai cateva saptamani de la aparitia in presa a unor instantanee controversate.
 

 

back to blond...rolling to set...

A photo posted by orlandobloom (@orlandobloom) on


Aflat in vacanta cu fosta lui iubita, Katy Perry, Bloon a fost pozat de paparazzi fara slip sau sort, cu partile intime la vedere. Desi si-a cerut scuze pentru imagini, cadrele inca au ramas in memoria fanilor.

related posts

Modifică setările cookies