Zambet de invingatoare. Ce au sarbatorit Shakira si Gerard Pique sambata seara


Paparazzi au suprins cantareata impreuna cu iubitul ei, Gerard Pique, sosind sambata seara la celebrul restaurant Chateau Marmont din West Hollywood.


Desi imbracati casual (Shakira cu o bluza neagra cu gaurele si o pereche de blugi, Gerard cu un tricou alb si blugi), cei doi au sarbatorit un important eveniment la luxosul restaurant.

Vedeta latino a fost data recent in judecata de fostul ei iubit, care a cerut in instanta drepturi asupra unuia dintre conturile ei bancare. Din fericire pentru Shakira, un judecator din Geneva i-a respins acestuia cererea.

Antonio de La Rua, fiul fostului presedinte al Argentinei, Fernando de la Rua, a sustinut ca ar trebui sa aiba acces la contul cantaretei columbiene pentru ca acesta contine bunuri obtinute din parteneriatul lor.

De La Rua a fost unul dintre consilierii financiari ai Shakirei in perioada in care acestia au fost impreuna si a sustinut in instanta ca cei doi au realizat o intelegere verbala cum ca vor continua colaborarea profesionala si dupa despartirea lor din 2011. Judecatorul a decis insa ca nu exista suficiente dovezi asupra acestei intelegeri.

Antonio de La Rua a dat-o in judecata pe cantareata in mai multe instante, inclusiv una din New York si alta din Los Angeles, sustinand ca el este cel care a rafinat "brandul" Shakira si ca ar trebui sa aiba drepturi finainciare de pe urma lui.

Shakira a declarat in trecut ca l-a angajat de mila pe fostul ei iubit, cu care a avut o relatie de peste 10 ani, si ca in afara de el a avut numerosi alti consilieri.

"Eram deja un artist recunoscut in intreaga lume si cariera mea internationala exista deja si era solida", a povestit Shakira despre momentul in care l-a cunoscut pe fostul ei iubit, la un concert din 2000.

Antonio, pe de alta parte, sustine ca el a convins-o sa inregistreze hit-ul "Hips Don't Lie", care se pare ca ei initial "nu i-a placut deloc" si ca i-a aranjat un contract de 300 de milioane de dolari cu LiveNation, in 2008.

FULLSCREEN
Zambet de invingatoare. Ce au sarbatorit Shakira si Gerard Pique sambata seara
  • /

related posts

Modifică setările cookies