„Coronavirusul nu mai există din punct de vedere clinic”! Dezvăluirile unui medic italian


Doctorul Alberto Zangrillo, care este directorul spitalului San Raffaele din Milano, a vorbit despre noul coronavirus, făcând unele afirmații de-a dreptul șocante.


Potrivit medicului, care în Italia este cunoscut drept doctorul lui Silvio Berlusconi (fostul premier al Italiei și fostul patron al lui AC Milan), coronavirusul a dispărut din Italia, iar un al doilea val al pandemiei nu va veni niciodată, deoarece acum virusul nu mai este agresiv la nivel mondial.

„Cam cu o lună în urmă auzeam epidemiologii spunând că se tem că la începutul lui iunie se va vedea un al doilea val şi cine ştie câte locuri la Terapie Intensivă vor fi. În realitate, din punct de vedere clinic, virusul nu mai există. Spune asta Universitatea Vita e Saluta San Raffaele. O spune un studiu făcut de directorul de virologie, profesorul Clementi. Spune asta şi profesorul Silvestri de la Universitatea Emory din Atlanta. Testele efectuate acum, în ultimele zece zile, au o încărcătură virală din punct de vedere cantitativ absolut infimă în comparație cu cele efectuate pe pacienți în urma cu o lună sau două. Spun asta pe deplin conştient de drama pe care au trăit-o cei care nu au reuşit să învingă virusul. Virusul, din punct de vedere clinic, nu mai există. A venit timpul să încetăm să terorizăm această ţara”, a afirmat Alberto Zangrillo.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 11 - Pain: “La 1.4 metri aveam 90 de kile’ “

related posts

Modifică setările cookies