Zice ca nu si-a facut nimic la fata, dar pozele dezvaluie adevarul. Cum arata inainte de operatii Nicky Minaj


Isi critica fanii si ii aseamana cu papusile Barbie si in ciuda faptului ca fotografiile ei sunt graitoare, vedeta nu recunoste ca are operatii estetice la fata.


Intr-un interviu pe care l-a acordat de curand corespondentului Renee Bargh de la Huffinghton Post, Nicky Minaj a negat zvonurile legate de faptul ca ar fi apelat la bisturiu pentru a-si corecta micile defecte ale fetei. Din pacate insa, daca ar fi sa analizam cateva fotografii ale artistei de dininte de a deveni cunoscuta, este destul de usor de observat ca cel putin nasul si-a schimbat forma.

Intrebata cum comenteaza faptul ca are nasul mult mai mic ca inainte, controversata rapperita a declarat ca pentru ea a fost suficient sa se uite la emisiunea "RuPaul's Drag Race", de unde a invatat cum sa-si modeleze nasul fara ajutorul operatiilor estetice.

Fosta jurata de la  "American Idol" a negat ca si-a operat nasul, iar despre subiectul posteriorului nici nu a vrut sa aminteasca. Desi toti spun ca fundul artistei este fals si mult mai bombat ca inainte, Nicky Minaj refuza sa discute despre el si se declara multumita de faptul ca oamenii vorbesc despre ea, indiferent de subiectul pe care il abordeaza.

Ce parere aveti despre refuzul artistei de a comenta subiectul legat de operatiile estetice pe care le are?

 

FULLSCREEN
Zice ca nu si-a facut nimic la fata, dar pozele dezvaluie adevarul. Cum arata inainte aceasta diva celebra
  • /

related posts

Modifică setările cookies