Zooey Deschanel, aparitie bizara. Cum isi mascheaza vedeta din "New Girl" o problema de sanatate


Actrita a fost prezenta aseara la un eveniment monden, iar cei care au stat in apropierea ei nu au putut sa nu observe o problema de sanatate pe care nici machiajul profesionist n-a putut sa o mascheze in intregime.


Este vorba despre mai multe protuberante pe pleoapele vedetei, care pot insemna o serie de afectiuni medicale, de la depunerere de colesterol, pana la mici tumori benigne.

Publicatia britanica "Daily Mail" a aratat imaginile cu pleoapele lui Zooey mai multor specialisti, cerandu-le parerea.

Dr. David J Leffell, profesor in dermatologie si chirurgie la Yale a spus ca nu poate comenta despre starea sanatatii actritei, in varsta de 33 de ani, deoarece nu a examinat-o niciodata, dar a explicat care sunt motivele pentru aparitia unor astfel de umflaturi pe pleoape:

"In general, mici umflaturi pe pleoapa superioara (sau inferioara), ca cele din imagine pot fi mici tumori benigne numite siringoma, depozite de colesterol sau mici chisturi cu apa.", a spus el. "De asemenea, poate sa fie vorba si despre o reactie alergica la machiaj."

Un alt profesor, de data aceasta specialist in endocrinologie, Dr Ralph Abraham de la clinica londoneza "London Medical Clinic" a spus ca "culoarea galbuie a depozitelor de colesterol nu poate fi confundata".

Oricare ar fi cauza aparitiei respectivelor protuberante, cert este ca vedeta nu poate scapa deocamdata de ele si a ales sa le mascheze.

In cazul aparitiei ei in serialul "New Girl", stilistii au introdus o pereche de ochelari cu rame groase si ii piaptana bretonul in ochi, pentru a ascunde umflaturile de pe pleoape.
 

related posts

Modifică setările cookies