Zoom pe chipul celei mai sexy vedete latino. Cum arata cu adevarat chipui Thaliei la 44 de ani


La 44 de ani, Thalia impresioneaza in continuare cu frumusetea sa. Vedeta pare ca a oprit timpul in loc: pur si simplu refuza sa imbatraneasca :) 


Vedeta latino si-a facut aparitia alaturi de sotul sau la un eveniment care a avut ca scop constientizarea oamenilor despre pericolul bolii Lyme. Zambitoare si in forma de zile mari, Thalia a impresionat cu eleganta sa pe covorul rosu. La 44 de ani, actrita si cantareata latino are un chip de adolescenta: nici cu lupa nu se poate zari vreun rid pe chipul sau. 

Thalia a fost participat la acest eveniment pentrua a atrage atentia asupra pericolului bolii Lyme. Atat artista, cat si mama ei au contactat aceasta boala. "Este o boala care ataca sistemul nervos central. Ajungi sa fii ca o leguma: nu iti mai poti misca picioarele, mainile nu mai poti vorbi si ajungi sa nu ii mai recunosti pe cei pe care ii ai in fata ta",spunea intr-un interviu Thalia.

Din fericire, boala a fost detectata la timp si tratamentul a dat roade. Cu toate astea, au fost cateva probleme pentru Thalia. "Boala mi-a afectat pielea, sistemul nervos si inima. Daca nu s-ar fi actionat la timp si corpul meu nu ar fi raspuns la tratament, as fi putut sa ajung chiar la dementa. Am avut cateva urmari: imi cadea parul si aveam pielea foarte uscata", povestea actrita.

"Ma simteam din ce in ce mai rau. Aveam impresia ca o sa mor. In acele momente am realizat cat de putin importante sunt banii, faima si succesul. Totul paleste in fata sanatatii", spunea Thalia mai demult.

In ciuda look-ului sau impecabil, Thalia a fost insa eclipsata la acest eveniment de familia Hadid. Surorile Gigi si Bella, fratele Anwar si mama lor Yolanda Foster au atras toate privirile.

Yolanda, despre care se stie ca fost intr-o stare grava din cauza bolii Lyme, a dezvaluit ca doi dintre copiii sai sunt si ei victime ale acestei boli provocate de capuse. Bella si Anwar au fost si ei diagnosticati in 2012.

FULLSCREEN
Zoom pe chipul celei mai sexy vedete latino. Cum arata cu adevarat chipui Thaliei la 44 de ani
  • /

related posts