Zoom pe chipul lui Kim Kardashian. Cum arata vedeta de reality show cand isi da jos ochelarii de soare


Kim Kardashian este urmarita permanent de paparazzi, iar faptul ca este protagonista unui show TV nu face decat ca expunerea ei sa fie cat mai mare. De aceea, vedeta incearca in permanenta sa arate perfect.


Astfel, chiar si atunci cand marcheaza o simpla aparitie in oras, Kim face tot posibilul sa straluceasca, Drept dovada stau cele mair ecente cadre surprinse de paparazzi, in care sotia lui Kanye West poarta o tinuta de senzatie si impresioneaza cu accesoriile alese.

Intr-o bluza neagra, transparenta, o fusta mulata si gaurita in partea de jos si cizme din lac cu botul decupat, vedeta de reality show s-a ocupat de filmarea unui nou episod "Keeping Up wit the Kardashians". Nu articolele ei vestimentare inedite au atras insa atentia, ci ochelarii de soare pe care a ales sa-i puna.

De dimensiuni semnificative, acestia i-au acoperit jumatate de fata, facandu-i pe paparazzi sa creada ca bruneta ascunde ceva. Nimic mai neadevarat! Chiar si atunci cand au prins-o fara ei la ochi, chipul lui Kim a aratat perfect, semn ca este pregatita pentru orice situatie.

related posts

Modifică setările cookies