Filmele pe care nu trebuie sa le ratezi in 2017. Productiile cinematografice pe care toata lumea le asteapta 



Doar cateva luni au trecut de cand am intampinat anul 2017, iar acesta ne aduce o serie de filme impresionante. Iata ce nu trebuie sa ratezi anul acesta:

Baywatch - 19 mai

Filmul ii aduce impreuna pe Dwayne Johnson si Zac Efron, iar alaturi de ei niste domnisoare extrem de atragatoare. Restul va lasam sa descoperiti singure!

War Machine - 26 mai

Brad Pitt joaca in comedia neagra "War Machine", oferita de Netflix. Rolul acestuia este al unui general "rock star" care a fost demascat de expunerea unor reviste - inspirat din viata reala a generalului Stanley McChrystal, a carui cariera a fost ruinata de un articol al revistei Rolling  Stone.

Wonder Woman - 2 iunie

Inainte sa fie Wonder Woman, Diana era printesa Amazonului, o luptatoare bine antrenata. Urmareste aventurile unei adevarate razboinice, care te vor tine cu sufletul la gura pana la final.

The Mummy - 9 iunie

Tom Cruise are niste adevarate probleme de mumie in prima sa aparitie in universul monstrilor.

The Beguiled - 16 iunie

Este anul lui Nicole Kidman. :) In acest thriller ea si studentele ei din internat se apropie de un soldat ranit in timpul Razboiului Civil.

Spider- Man: Homecoming- 7 iulie  

Urmareste noul trailer pentru a-l vedea pe Omul-Paianjen in actiune si urmareste schimbul de replici amuzante dintre acesta si mentorul sau, Tony Stark.

Valerian and the City of a Thousand Planets - 21 iulie

Alatura-te aventurii lui Valerian si a Laurelinei intr-un univers fara limite. O aparitie surprinzatoare este cea a Rihannei care joaca rolul lui Bubble.

Anabelle : Creation - 11 august

O reactie in lant s-a produs inca de la aparitia filmului "The Conjuring", dupa care a urmat "Anabelle", iar acum avem ocazia sa descoperim cel de-al 3-lea film din aceasta serie. Cu siguranta iubitorii acestui gen sunt nerabdator.

Thor- Ragnarok - 3 noiembrie

Acesta este unul dintre filmele pe care chiar nu poti sa il ratezi! Cu siguranta veti ramane impresionati.

Star Wars: The Last Jedi

Tineti servetelele aproape pentru ca acesta va fi cu siguranta un binemeritat tribut dedicat lui Carrie Fisher.

Justice League - 17 noiembrie

Filmul cu sanse reale de a fi unul dintre cele mai urmarite productii ale anului. Le aduce impreuna pe cele mai indragite personaje!

  • Filmele pe care nu trebuie sa le ratezi in 2017. Productiile cinematografice pe care toata lumea le asteapta 

related posts

Modifică setările cookies