11 rezolutii de care fiecare fata ar trebui sa tina cont in 2016


2016 ar trebui sa reprezinte anul schimbarilor pentru fiecare dintre noi, iar pe langa rezolutiile personale pe care ni le stabilim, exista si cateva lucruri generale pe care ar trebui sa le luam in considerare si care ne-ar ajuta sa ne imbunatatim viata. 


1. Citeste mai mult - Mai exista si carti in afara de Facebook, Twitter si Instagram

2. Invata sa-ti iubesti corpul - Chiar daca nu arati ca un model Victoria's Secret, si tu esti frumoasa. Asta inseamna ca trebuie sa te neglijezi, dar nici sa exagerezi cu dietele sau alte practici nesanatoase.

3. Fa-ti prieteni noi - Nicioadata nu sunt suficiente persoane cu care sa te distrezi si cine stie, poate vei gasi si pe cineva special, fie ca este vorba despre un iubit sau o noua BFF.

4. Imbunatateste relatia cu familia - Fie ca iti convine sau nu, parintii si rudele sunt cele mai apropiate persoane din viata ta si cele care incearca sa te ajute neconditionat.

5. Investeste mai mult timp pentru pasiunile tale - Fotografie, dans, pictura, iar lista poate continua. Nu mai lasa timpul sa treaca fara sa faci si ceva care iti place cu adevarat si care iti va aduce satisfacii.

6. Spune-ti opiniile - Nu mai lasa pe altii sa ia decizii pentru tine, iar atunci cand nu iti convine ceva sau ai o alta opinie, nu o ascunde.

7. Renunta la obiceiurile proaste - Fie ca este vorba despre rosul unghiilor, fie ca este vorba despre indreptatul parului in fiecare zi sau o relatie de prietenie care iti provoaca probleme, fa primul pas si spune stop. 

8. Nu-i mai critica pe cei din jur - Desi pare greu de crezut, viata ta va fi mult mai frumoasa cand o sa renunti sa te mai gandesti in mod special la cei din jur. Foloseste acest timp in scopuri utile pentru tine. 

9. Invata sa faci ceva nou - Nu-ti place sa gatesti? Vrei sa iti faci modele transite de manichiura? Anul acesta poate reprezenta un nou inceput in acest sens, mai ales ca exista atat de multe informatii si tutoriale despre orice activitate ti-ar placea sa inveti.

10. Spune-le persoanelor speciale cat de mult tii la ele - Chiar daca ele stiu deja, este important si ajuta la consolidarea relatilor acest lucru. 

11. Renunta la ideea de a fi la moda - Se poarta pantalonii in dungi sau nuante de roz deschis pentru rujuri? Nu conteaza deloc daca pe tine nu te avantajeaza. Cel mai bine vei arata atunci cand te simti bine in pielea ta, chiar daca nu porti pantofi stiletto cu toc de 10 cm.

related posts

Modifică setările cookies