5 lucruri pe care trebuie sa le ai la tine in noaptea de Revelion


Pentru ca anul nou sa te prinda pregatita si sa fie mai bun ca anul acesta, trebuie sa te inarmezi cu 5 lucruri despre care se zice ca iti garanteaza un an mai bun. Hai sa vedem impreuna care sunt acestea!


1. Lenjerie intima rosie
Pentru noroc in dragoste in noul an, traditia spune ca lenjeria intima e solutia. Asa ca, daca esti superstitioasa, poart-o neaparat in noaptea dintre ani!

2. Bani in mana
Uita de portofel, pusculita sau card in noaptea de Revelion. Traditia spune ca trebuie sa ai bani in mana daca vrei ca noul an sa fie unul plin de profituri!

3. Dorinta
La miezul noptii, trebuie sa-ti pui o dorinta, asa ca asigura-te ca ai una buna! Gandeste-te la ceva ce iti doresti foarte mult si care te va implini in anul ce urmeaza!

4. Vasc
Tot traditia spune ca de Revelion trebuie sa te saruti cu iubitul sub vasc. Dar ce te faci daca nu il ai? Ei bine, mergi la cumparaturi cat mai repede, sa nu ramai noaptea fara materia prima ce-ti asigura o cale neteda in dragoste!

5. Un barbat
Se zice ca in noaptea de Revelion, prima persoana care iti calca pragul trebuie sa fie un barbat! Asta probabil ca vine din trecut, cand femeile abia asteptau sa se marite. Acum, lucrurile s-au mai schimbat un pic dar... hai sa recunoastem! Tot de un barbat avem nevoie!

La multi ani si un an nou Perfect.ro!

FULLSCREEN
5 lucruri pe care trebuie sa le ai la tine in noaptea de Revelion
  • /

related posts

Modifică setările cookies