6 citate dupa care orice tanara ar trebui sa se ghideze in 2015


Nu lasa greutatile vietii sa te doboare. Invata ceva din vorbele de duh ale unor femei cu experienta de viata:


1. "Cred ca in viata sunt intotdeauna pericole. Unii se sperie. Unii oameni nu pot face pasul inainte. Dar altii, daca vor sa isi indeplinesca obiectivele, sunt nevoiti sa mearga inainte. Trebuie sa faca pasul" - Malala Yousafzai.

2. "Visele sunt dragute. Dar sunt doar vise. Trecatoare, efemere. Dar visele nu devin realitate doar pentru ca le visezi. Munca grea e cea care le transforma din vise in realitate. Munca grea e cea care schimba lucrurile" - Shonda Rhimes.

3. "Cand te impiedici, ramai increzator. Cand cazi la pamant, ridica-te imediat si nu asculta pe nimeni care iti spune ca nu poti sau nu ar trebui sa faci asta" -  Hillary Clinton.

4. "Cand am fost cazuta la pamant, am fost cu inima franta. Nu stiam cum o sa imi revin vreodata. Dar am lasat timpul sa vindece ranile". Sandra Bullock.

5. "Nu vei realiza niciodata mare lucru daca nu esti suficient de curajoasa sa incerci" - Dolly Parton.

6. "Cateva esecuri in viata sunt inevitabile. Este imposibil sa traiesti fara sa esuezi la ceva...asta daca nu traiesti atat de precaut incat sa nu traiesti deloc -  caz in care esuezi din principiu" - J.K. Rowling

  • 6 citate dupa care orice tanara ar trebui sa se ghideze in 2015

related posts

Modifică setările cookies