6 lucruri pe care nu le știai despre casa lui William și Kate


Familia regală din Marea Britanie se află din nou în lumina reflectoarelor, pe măsura ce se apropie tot mai mult nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. 


Cu toate astea, interesul pentru celălalt cuplu regal, William și Kate, rămâne - evident - constant. De exemplu, Hello Magazine a făcut o listă cu șase lucruri neștiute despre palatul în care locuiesc Ducele și Ducesa de Cambridge. 

1) Casa lui Kate și William are obiecte de mobilier în nuanțe preponderent de crem și alb. Asta nu e un deloc surprinzător, având în vedere că Ducesa a declarat în diverse rânduri că are o predilecție pentru aceste culori. De asemenea, Kate are o diplomă în Istoria Artei și, înainte de începe să decoreze casa, a declarat că reședința lor va îmbina elementele vintage cu elemente de design modern. 

2) Hello Magazine scrie că Ducesa a cumpărat blănuri false pentru toate canapelele din casă și toate au fost create de Lewis Svetlana, un brand cunoscut mai ales la nivel local. De asemenea, covoarele din casa celor doi sunt cumpărate de la Zara Home. Același lucru e valabil și pentru bucătărie, mobilierul și vesela au fost achiziționate tot din celebrul lanț de home deco, scrie Hello Magazine. 

3) Casa celor doi are nu una, ci trei bucătării. Una se află la parter și e folosită exclusiv de Kate și William, iar cele două de la etaj sunt folosite exclusiv de servitori. Cuplul are și un bucătar, care e tot timpul la dispoziția cuplului regal, însă apropiații lui Kate spun că Ducesa e foarte pasionată de gătit, așa că serviciile bucătarului nu sunt solicitate tot timpul, așa cum ne-am aștepta. 

4) Reședința lui Kate și Will a fost și reședința Prințesei Margaret și a soțului ei, lordul Snowdon. Casa avea, la vremea aceea, 30 de camere, însă, în urma modificărilor cerute de Kate și William, reședința a rămas cu doar 20 de încăperi. Will și Kate au împrumutat obiecte de mobilier din Colecția Regală, care e, de obicei, păstrată la cheie, în subsolul Palatului Buckingham.

5) Will și Kate au băi și dressing-uri separate. De asemenea, apropiații celor doi, citați de presă, spun că reședința regală are și mini-apartamente pentru cei trei copii ai cuplului. În toate aceste mini-apartamente există și câte o cameră destinată dădacelor.

6) Reședința celor doi e veche (peste 300 de ani), însă a fost dotată cu accesorii foarte moderne: sistem de încălzire în pardoseală, video-proiectoare, precum și o cameră de panică, în care familia regală se poate refugia în cazul unei situații de urgență. Presa scrie că în proiectul de modernizare al reședinței celor doi au fost implicați peste 100 de electricieni, instalatori și lucrători. 

FULLSCREEN
6 lucruri pe care nu le știai despre casa lui William și Kate
  • /


related posts