7 lucruri pe care NU trebuie sa le pui in bagajul de mana cand pleci in vacanta


Daca te-ai hotarat sa pleci in vacanta cu avionul, e bine sa stii ca in bagajul de mana nu poti pastra lucrurile pe care de obicei le porti in poseta. Vezi lista cu cele mai comune obiecte care nu trec de punctul de control in aeroport.
 


1.Trusa de unghii
In avion, nu-ti faci manichiura. Asa ca evita sa iti pui in bagajul de mana forfecuta, pila sau alte obiecte ascutite. Risti sa ramai fara ele. 

2. Penseta
Chiar daca in general o porti in geanta, atunci cand calatoresti cu avionul e bine sa o pui in bagaj.

3. Produse cosmetice
Locul parfumului, al cremei sau al samponului nu e in bagajul de mana. Orice lichid care depaseste 100 de ml iti va fi confiscat la check-in. In aceasta categorie intra pana si fondul de ten, pasta de dinti sau gelul de dus. Exceptie fac cosmeticele cumparata din duty free, care vor fi ambalate special.

4. Bricheta

Daca esti fumatoare, ai grija sa nu uiti bricheta sau chibriturile in bagajul de mana. La punctul de control va trebui sa renunti la ele.

5. Lama de ras
E cosiderata periculoasa, asa ca pune-o in bagajul de cala. Lama de ras nu are ce cauta in geanta pe care o iei cu tine in avion.

6. Apa sau mancare

Nu-ti face provizii pentru drum, pentru ca nu vei putea intra in avion cu ele. Orice lichid sau aliment trebuie transportat in bagajul de cala si nu in cel de mana.

7. Detergent
Detergentul de rufe poate provoca explozii la bordul unui avion, asa ca la punctul de control iti va fi confiscat. Daca totusi ai nevoie de dero in vacanta, asigura-te ca nu il pastrezi in bagajul de mana.


 

related posts

Modifică setările cookies