9 reguli pe care toate "femeile adevarate" le urmeaza. Sfaturi care te ajuta sa ai succes in orice


Exista femei pe care le urmarim de la distanta si despre care avem tendinta sa credem ca nu au nicio problema si ca sunt cele mai fericite femei de pe pamant. Iar uneori este posibil sa avem dreptate, pentru ca unele dintre noi au reusit sa gaseasca un echilibru care le ajuta sa se simta excelent in pielea lor, in mod evident pentru toata lumea. Vezi si tu cum poate reusi o femeie sa faca asta, mai jos:


1. "O femeie adevarata nu alearga dupa fericire". Mai exact, nu alearga dupa nimic, traieste clipa si se ingrijoareaza mai putin pentru "maine, poimaine, anul viitor".

2. Cel mai important moment este acum. Desigur, isi planuieste viitorul, dar nu uita ca astazi e o zi la fel de importanta. "Cand voi face..." nu exista in vocabularul femeilor adevarate.

3. E un privilegiu sa fii tu insati, iar ele stiu asta. Adica se iubesc pe sine si sunt constiente ca sa fii femeie e cel ami bun lucru din lume. 

4. Este propriul ei "numarul 1". Nu pentru ar fi egoista sau cinica, ci pentru ca o intereseaza propria viata si isi doreste sa fie cea mai buna in ceea ce ii place. Nu uita ca spatiul personal este extrem de important si daca nu simte cu adevarat ceva, nu il face.

5. Nu are nevoie de o lista de reusite pe care sa o arate altora. Reusitele ei sunt ale ei si faptul ca nu se lauda altora nu inseamna ca nu le are. Obiectivele ei pot fi neimportante pentru altii, asa ca ce rost are sa se laude?

6. A trecut peste a fi "o fata buna". Mai exact, nu se mai intreaba daca ar trebui sau nu sa faca diverse lucruri. Daca isi doreste, le face, fara sa aiba nevoie de acordul cuiva.

7. Ii plac momentele de singuratate. Are nevoie de timp cu ea insasi, in care sa se ocupe doar de ea insasi. Iar daca in jurul ei nu sunt prea multe persoane, nu va umple spatiile goale doar pentru a avea alaturi oameni de care nu ii pasa prea tare sau carora nu le pasa de ea.

8. Isi iubeste varsta. Pentru ca fiecare varsta are beneficiile ei, iar o femeie adevarata stie asta si stie ca nu exista "prea devreme" sau "prea tarziu" pentru a cauta fericirea.  Poti face orice, oricand, indiferent de varsta.

9. Nu se teme de esec. Explicatia este simpla, din greseli inveti si fara greselile facute in trecut, prezentul ar fi cu totul altul.

related posts

Modifică setările cookies