9 vedete care vor deveni mamici in 2014


Anul trecut, unele dintre cele mai cunoscute femei din lume au devenit pentru prima oara mamici. Kate Middleton, Kristen Bell sau Kim Kardashian sunt doar cateva dintre acestea. Vezi care sunt vedetele care in 2014 vor aduce pe lume primul lor copil.


 

 

Kendra Wilkinson

Fostul iepuras Playboy a lasat in urma petrecerile la care era invitata de onoare, in 2014 devenind pentru a doua oara mamica. Casatorita cu jucatorul de fotbal american Hank Baskett, cei doi asteapta venirea pe lume a bebelusului, in luna iulie.

Kelly Clarkson

Primavara aceasta este una speciala pentru Kelly, care este insarcinata cu primul copil. Cantareata de origine americana s-a casatorit la sfarsitul anului 2013, cu Brandon Blackstock, un cunoscut promoter din zona muzicii.

 


Ginnifer Goodwin

Cunoscuta asistenta a lui Doctor House a anuntat cu putin timp in urma ca anul acesta va deveni mamica. Actrita este logodita cu Josh Dallasm, unul dintre actorii alaturi de care joaca in serialul Once Upon a Time. Cei doi s-au logodit in luna octombrie a anului 2013.

Drew Barrymore

Una dintre cele mai indragita actrite de la Hollywood a anuntat ca asteapta cel de-al doilea copil, primavara aceasta. Aceasta este casatorita din 2012 cu actorul Will Kopelman, cu care mai are o fetitanascuta in vara anului in care cei doi s-au casatorit.



Emily Blunt

Zilele acestea, actrita din "Diavolul se imbraca de la Prada" va deveni mamica. Aceasta este casatorita cu John Krasinski, cunoscut pentru rolul din serialul american "The Office".

Gwen Stefani

Liderul grupului "No Doubt" si sotul sau Gavin Rossdale asteapta venirea pe lume a celui de-al cincilea membru al familiei. Cu doar o saptamana in urma, Gwen a avut parte de celebrul "baby shower", petrecere la care a fost sarbatorita de vedete ca Jessica Alba sau Gwyneth Paltrow.

 

Megan Fox

Una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood a anuntat ca in vara va deveni pentru a doua oara mamica. Aceasta este casatorita cu Brian Austin Green, cunoscut ca David Silver in celebra serie a anilor '90, Beverly Hills.

Olivia Wilde

Se pare ca este un an norocos pentru actritele din serialul Doctor House, cea care a inlocuit-o pe Ginnifer Goodwin in sezonul 5 al serialului, asteapta venirea pe lume a primului sau copil. Olivia Wilde are o relatie de cateva luni cu actorul Jason Sudeikis, cunoscut pentru rolul din "Noi suntem familia Miller".

Emma Heming

Modelul britanic si sotia celebrului actor Bruce Willis este insarcinata cu cel de-al doilea copil al cuplului.Desi cei doi nu au facut declaratii cu privire la perioada in care aceasta va naste, yourdailyscoop.com sustine ca primavara aceasta este cu noroc pentru cei doi.

  • 9 vedete care vor deveni mamici in 2014

related posts

Modifică setările cookies