A cheltuit 9000 de lire pe operatii estetice ca sa obtina selfie-urile perfecte. Cum s-a transformat viata unei americance dupa ce a luat aceasta decizie


Triana Lavey, o americanca de 38 de ani, a cheltuit 9000 de lire pe operatii estetice pentru a obtine chipul perfect.Femeia si-a facut un implant la barbie, o rinoplastie, si-a definit obrajii cu grefe de grasime si cu Botox, toate investitiile fiind in valoare de aproape 9000 de euro.


Chiar daca la prima vedere pare o suma impresionanta, Triana a reusit sa aiba numai avantaje dupa aceste operatii, selfie-urile pe care si le face acum transformand-o intr-un star.

 Triana Lavey castiga in jur de 120.000 de lire pe luna ajutand oamenii si marile branduri sa-si promoveze produsele cu selfie-urile sale.


Triana Lavey considera ca o fotografie reusite este aceea in care te distrezi si rezonezi cu mesajul pe care vrei sa-l transmiti. Desi si-a transformat chipul intr-o afacere de succes, americancan nu-i sfatuieste si pe altii sa-i urmeze exemplul.


 

 


"Botox-ul este o necesitate pentru mine. Este la fel ca plata facturilor, mancarea, benzina sau asigurarea medicala", a declarat Triana.

 


related posts

Modifică setările cookies