A cheltuit peste 1000 de lire pentru a o copia pe Elsa, din Frozen. Cum arata tanara de 21 de ani care a facut asta


Frozen, animatia celor de la Disney, a reusit sa acapareze interesul a milioane de persoane din intreaga lume, fiind un adevarat succes mai ales in randul copiilor.

Tag-uri: #Frozen #Elsa

Chiar si asa, exista si admiratori in randul tinerilor si adultilor, un exemplu elocvent fiind Kristy Taylor, o britanica in varsta de 21 de ani care a cheltuit peste 1000 de lire sterline pentru a arata cat mai bine cu Elsa. 

Prezenta la o emisiune TV din Marea Britanie, impreuna cu prietenul ei pe care l-a transformat in Kristoff, Kristy a marturisit ca a vazut animatia de atat de mult ori incat stie cuvintele pe de rost.

Tanara a declarat ca si-a cumparat o rochie identica cu cea a Elsei, dar si alte accesorii care sa o ajute sa se apropie cat mai mult de infatisarea personajului.

"Am fost obsedata inca de cand au aparut trailerele. Imi amintesc ca era disperata sa merg si sa vad filmul la cinema. M-am indragostit de poveste, de cantece, de personaje, mai ales de Elsa. Nu este o printesa tipica celor de Disney", a declarat aceasta.

related posts

Modifică setările cookies