A primit o scrisoare de la sotia lui, la doi ani dupa ce aceasta a murit. Ce continea mesajul emotionant al acesteia


A pierdut lupta cu cancerul, insa nu a uitat de familia ei. De ce a fost in stare o femeie din America, in momentul in care si-a dat seama ca nu mai are sanse sa supravietuiasca.


Brenda Schmitz a pierdut lupta grea cu o boala nemiloasa in septembrie 2011, cand medicii care au ingrijit-o si au tratat-o nu au mai avut ce face pentru a invinge cancerul ovarian, afectiunea grava de care suferea aceasta. Cu o luna inainte ca Brenda sa-si piarda viata, aceasta a redactat o scrisoare, pe care i-a inmanat-o unui prieten si l-a rugat sa i-o transmita sotului ei prin intermediul unui post radio, doar dupa ce acesta se va indragosti din nou de cineva.

La doi ani de la moartea Brendei, sotul ei a decis ca este momentul sa-si refaca viata, motiv pentru care acesta a fost invitat intr-o emisiune a unui post radio din Iowa si i-a fost citit mesajul fostei lui sotii.

"Cand vei intra in posesia acestei scrisori, eu voi fi pierdut lupta cu cancerul ovarian. L-am rugat pe prietenul meu ca odata ce ti-ai refacut viata si ai intalnit pe cineva cu care sa incepi din nou sa traiesti, aceasta scrisoare sa ajunga la postul de radio. Fa-o sa zambeasca si sa stie ca toate eforturile ei sunt cu adevarat apreciate de mine. Iti multumesc, te iubesc, oricine ai fi.", a fost mesajul emotionant al Brendei, pentru sotul ei si noua lui iubire.

Dorintele Brendei Schmitz nu s-au oprit aici, iar ea a cerut ca noua familie, formata din fostul ei sot, cei patru copii ai lor si mama vitrega a acestora, sa faca o calatorie magica, precum o adevarata familie. In plus, aceasta a dorit sa li se organizeze o seara plina de distractie, bauturi si voie buna tuturor medicilor de la Mercy Medical Hospital, care au luptat alaturi de ea si au ingrijit-o.

related posts