Adela Popescu, din nou cu emoții pentru naștere: "Eram aproape leșinată. Nu mai puteam sa vorbesc!"


Adela Popescu se pregătește să devină din nou mamă în această toamnă.


Vedeta a povestit pe blogul personal despre experința de la prima naștere. Adela l-a născut pe primul copil la 29 de ani. Alexandru a venit pe lume prin naștere naturală. 

"Alexandru a vrut să vină pe lume la meciul România – Franța. Primele contracții le-am simțit pe terasa unor prieteni, nașii lui Alexandru, alături de care urmăream meciul.

Am plecat la spital pentru monitorizare seară, iar spre dimineață au început contracțiile „adevărate”. La 7 dimineață, când l-am sunat pe Radu să vină, s-a prezentat și toată familia mea. S-au instalat la o cafenea, undeva lângă spital și au așteptat…, și au așteptat…, și au tot așteptat… 

Va spun, au făcut un adevărat live streaming. Îmi trimiteau în continuu poze și mesaje vocale: „să fie de 10!”Eu am fost suficient de norocoasă să am familia și soarta alături, astfel încât bebelușul nostru să fie de 10.", povestește Adela.sursa foto: Instagram

"Se făcuse 7 dimineata, eu eram aproape leșinată. nu mai puteam să vorbesc. Eram epuizată dupa cele 6 ore teribile. (...)Un urlet puternic a fost primul semn că totul e bine cu puiul meu. Mi-a fost pus pe piept. Plângeam în hohote. Dragostea mea, dragoste mea…" a declarat într-un alt post pe blog actrița. 


Adela își dorea foarte mult să-i mai facă micuțului Alexandru, în vârstă de doi ani, încă un frațior, iar acum acest vis a prins contur. 

FULLSCREEN
Adela Popescu, din nou cu emoții pentru naștere: " Era 7 dimineata, iar eu aproape leșinată. nu mai puteam sa vorbesc"
  • /


related posts