Adele a depasit-o pe Amy Winehouse: albumul ei, "21", a devenit cel mai bine vandut album al secolului


Este cea mai buna veste pe care ar fi putut-o primi cantareata britanica, dupa ce abia a iesit dintr-o operatie de tratare a unei hemoragii a corzilor vocale.


Albumul lui Adele, “21”, tocmai a fost declarat cel mai bine vandut album al secolului, depasind “Back to Black” al lui Amy Winehouse, care a primit aceeasi distinctie abia acum trei luni.

Recordul atins de Adele este de 3.4 milioane de exemplare vandute, cu doar 100.000 mai multe decat albumul lui Amy. Realizarea cantaretei de doar 23 de ani este cu atat mai remarcabila cu cat albumul lui Amy Winhouse a inregistrat aceste vanzari intr-un interval de 5 ani (iar vanzarile au fost impulsionate de moartea lui Winehouse din iulie). Albumul lui Adele a fost lansat cu doar 10 luni in urma.

“21” a ramas in top 10 de cand a fost lansat in Marea Britanie si a devenit si mai popular dupa ce cantareata a fost nominalizata la 6 premii Grammy saptamana trecuta, printre care si “albumul anului”.

Sambata, Adele a scris pe blogul ei: “La cateva zile dupa ce pot vorbi din nou am ramas fara cuvinte. Multumesc Academiei pentru ca mi-a nominalizat albumul la 6 premii Grammy!!! Anul asta a fost cel mai bun din viata mea, dar sa inchei 2011 cu aceasta realizare incredibila este o onoare mai presus de cuvinte. Ii multumesc fiecarei persoane careia i-a placut acest album, pentru ca l-a facut sa aiba un asemenea impact. Eu am facut albumul, dar voi l-ati facut ceea ce a devenit.”
 

related posts

Modifică setările cookies