Adelina Pestritu debuteaza in actorie 


Devenita cunoscuta mai ales dupa divortul de Liviu Varciu, Adelina Pestritu isi incepe cariera in actorie cu un rol episodic in telenovela “Iubire si onoare”.


Pe platourile din Buftea, Adelina a filmat primele ei secvente alaturi de Adela Popescu si a fost impresionata de caldura cu care a fost primita de intreaga echipa. “A fost foarte frumos mai ales ca a fost debutul meu in actorie, am avut marea onoare sa joc alaturi de actori foarte mari. Intreaga echipa a fost alaturi de mine si m-am simtit ca ACASA.”

Vestea ca va juca rolul Andreei, o tanara frumoasa, prietena a lui Carmen, in “Iubire si onoare” a bucurat-o foarte tare pe Adelina. “M-au sunat si m-au intrebat daca as vrea sa joc un rol in telenovela. Am spus “Da” imediat. Desi aveam un program destul de incarcat, am anulat restul angajamentelor pentru a putea filma. Imi doream foarte mult sa joc un rol in aceasta productie pe care o urmaresc. Mi-a placut foarte mult de Adela Popescu, din fata televizorului o vezi in rolul pe care-l intepreteaza, in realitate este foarte dulce, prietenoasa si am fost placut impresionata”, marturiseste Adelina Pestritu.

Cat despre personajul pe care-l va interpreta, Adelina prefera sa pastreze misterul: “Andreea este o fata foarte frumoasa, prietena lui Carmen. Misiunea ei nu e una usoara iar secventele pe care le-am jucat au fost dificile. Echipa din Buftea m-a facut insa sa ma simt ca acasa, parca lucram impreuna de o viata.”

Dupa ce a facut primul pas in actorie Adelina Pestritu si-ar dori sa continue in acest domeniu. Frumoasa bruneta stie chiar si alaturi de cine s-ar vedea pe micul ecran. “Carmen Tanase si Gheorghe Visu sunt preferatii mei, sunt un mare fan al lui State si al Flacaricai, nu le ratez aventurile din “Mostenirea”. Iar de peste hotare mi-as dori sa joc o scena alaturi de Brad Pitt”

Adelina Pestritu va putea fi urmarita in curand, ACASA, intr-un episod incendiar al telenovelei “Iubire si onoare”.

related posts

Modifică setările cookies