Adelina Pestriţu, ţinute surprinzătoare la botezul fiicei! A fost asemănată cu un star de cinema!


Adelina Pestriţu (31 de ani) şi iubitul ei, Virgil Steblea au sărbătorit botezul fiicei lor, Zenaida Maria.


Sursa foto: Instagram/Facebook Adelina Pestritu

Adelina şi-a dorit enorm să devină mamă, iar botezul fetiţei a vrut să îi lase cât mai multe amintiri perfecte. Tocmai de aceea şi vestimentaţia pentru care a optat a vrut să fie specială, cu ţinute unice pe care cu greu le-ar putea aborda într-o zi obişnuită.

La Biserică, Adelina a fost îmbracată într-un costum de inspiraţie masculină, cu acesorii în mare vogă în acest sezon- pălăria cu boruri mari şi funda-jabou de la sacou. Cu totul strălucitoare-la propriu, a fost însă la petrecerea de seară, unde a impresionat într-o rochie spectaculoasă argintie.

Ceremonia religioasa a avut loc într-o biserică din centrul Capitalei. Adelina s-a arătat emoţionată pe tot parcursul ceremonei, mai ales că deja îşi avertizase fanii că se aşteaptă să plângă. De fericire, bineînteles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My all ♥️ #familygoals #familyphotography #love @baby_zeny @steblea.virgil

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

La petrecerea de botez ţinută într-o locaţie selectă din capitală au venit peste 200 de invitatţi. Evenimentul s-a remarcat prin lux şi rafinament şi a fost evident că fiecare moment a fost planificat în detaliu. 

Adelina Pestrițu a devenit mămică la începutul lunii august, atunci când a adus pe lume o fetiță, prin cezariană, la o clinică privată din Capitală. De atunci, fosta prezentatoare TV radiază de fericire și pare mai împlinită ca niciodată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dupa taina botezului, de vorba cu duhovnicul nostru ♥️ @baby_zeny #baptism #motheranddaughter #family

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on PST

related posts

Modifică setările cookies